Vores firma

Om os

Danish Bottling Company A/S har indgået et partnerskab med Sinalco International Brands GmbH & Co. KG, omkring produktion, salg og markedsføring af Sinalco produkter i hele Skandinavien.
Danish Bottling Company er en virksomhed som blev etableret i 2003. Efter en aftale med et stort dansk bryggeri tog udviklingen for alvor fart for Danish Bottling Company, og produktionen flyttede til større faciliteter i Brande Midtjylland. Lige præcis dette sted var nøje udvalgt, da det ligger oven på kilder, der giver Danish Bottling Company adgang til noget af det reneste vand i Danmark. Kilderne ligger dybt og vandet, der pumpes op, er over 2000 år gammelt. Dette har været med til at skabe Kildevands brandet ”Nornir”.
Nornir er opkaldt efter en gruppe gudinder fra nordisk mytologi.

Danish Bottling Company har etableret et eksklusivt samarbejde med Sinalco, og kan tilbyde danskerne et nyt forfriskende sodavands sortiment. De første produkter, der kommer på markedet, er den originale kendte Sinalco Orange, men også varianter som Cola og Lemmon. Alle varianter produceres i to størrelser 0,50 L og 1,25 L. PET-flaske.

Sinalco produkterne er karakteriseret ved de kun indeholder 50% sukker i forhold til sammenlignende produkter. De sukkerfrie produkter indeholder ikke Aspatam som andre produkter på markedet, men Qurus som er et naturligt sødemiddel.

Sinalco har en bred vifte af spændende produkter

Så hvis du har forespørgsel på andre produkter, er du velkommen til at kontakte os