Sinalco Fresco

Sinalco Fresco

0,5L – ПЕТ
1,5L – ПЕТ

*Состојки: Вода, шеќер, јаглероден диоксид,
лимонска киселина, концентриран сок од лимон,
регулатор на киселост Е331, арома, антиоксиданс Е300,
екстракт од лимон, конзерванс Е211, стабилизатори:
Е445 и Е414, бои: Е150d и концентрат од Carthamus
tinctorius . Сува материја мин. 11,0%,