Sinalco Bitter Lemon

Bitter Lemon

1,5L – ПЕТ

*Содржина на овошен сок мин.4,5%
Состојки: Вода, шеќер, јаглероден диоксид, концентриран
сок од лимон, јаглероден диоксид, лимонска киселина,
екстракт од лимон, концентриран сок од портокал,
антиоксиданс Е300, конзерванс Е211, природна цитрус арома,
арома кинин, стабилизатор Е410. Сува материја мин. 10,0%.