Sinalco Cola

Sinalco Cola

0,2L – Стакло
0,5L – ПЕТ
1,5L – ПЕТ
2 L

*Состојки: Вода, шеќер, јаглероден диоксид, боja E150d, регулатор на киселост Е338, конзерванс Е211,арома: кофеин, природни ароми. Сува материја мин. 10%.