Sinalco Lemonade

Sinalco Lemonade

2 L – ПЕТ

* Состојки: Вода, шеќер, јаглероден диоксид, лимонска
киселина, стабилизатори: Е414 и Е445, антиоксиданс
аскорбинска киселина, конзерванс Е211, концентриран сок
од лимон, природна арома, бои: Е150d и Е160а.
Сува материја мин. 8,0%.