Sinalco Orange +

Sinalco Orange+

0,2L – Стакло
0,5L – ПЕТ
1,5L – ПЕТ

*Содржина на овошен сок мин.12%
Состојки: Вода, шеќер, концентриран сок од портокал, концентриран
сок од лимон, јаглероден диоксид, лимонска киселина, антиоксиданс
E300, природна цитрус арома, конзерванс E211, стабилизатори: Е410 и
Е440. Сува материја мин.12,0%.