Sinalco Orange

Sinalco Orange

0,2L – Стакло
0,5L – ПЕТ
1,5L – ПЕТ
2 L

*Содржина на овошен сок мин. 2%
Состојки: Вода, шеќер, концентриран сок од портокал,
концентриран сок од лимон, јаглероден диоксид, лимонска
киселина, стабилизатори: Е414, Е445, Е440 и Е410, антиоксиданс
аскорбинска киселина, конзерванс Е211, природни ароми,
бои: Е160а и Е160е. Сува материја мин. 9,0%.