Sinalco Tonic Water

Sinalco Tonic Water

1,5L – ПЕТ

*Состојки: Вода, шеќер, јаглероден диоксид, лимонска киселина,
природна арома, арома кинин, конзерванс Е211.
Сува материја мин. 8,0%