sinetta Apple

Sinetta Apple

0,5L – ПЕТ
1,5L – ПЕТ

*Со додаток на шеќер и засладувачи.
Содржина на овошен сок мин.10%.
Состојки: Вода, шеќер, концентриран сок од
јаболко, лимонска киселина, арома,
стабилизатори: Е466, Е415, Е445 и Е1450,
бои:хлорофилин Е141 и куркумин Е100,
засладувачи: ацесулфам К и сукралоза,
конзерванси: E202 и E211, антиоксиданс
аскорбинска киселина. Сува материја мин. 7,0%.