sinetta Multivitamin

Sinetta Multivitamin

0,5L – ПЕТ
1,5L – ПЕТ

*Со додаток на шеќер и засладувачи.
Содржина на овошен и зелнчуков сок мин.10%
Состојки: Вода, шеќер, концентриран сок од портокал,
концентриран сок од морков, концентриран сок од
ананас, лимонска киселина, концентриран сок од манго,
концентриран сок од маракуја, стабилизатори: Е466, Е415,
Е445, Е440, Е410, и Е1450, витамини: витамин Ц, ниацин,
витамин Е, пантотенска киселина, витамин Б6, витамин
Б1, фолна киселина, биотин и витамин Б12, конзерванси:
E202 и E211, арома, модифициран скроб, засладувачи:
ацесулфам К и сукралоза, боја E160a.
Сува материја мин. 7,0%