sinetta Peach

Sinetta Peach

0,5L – ПЕТ
1,5L – ПЕТ

*Со додаток на шеќер и засладувачи.
Содржина на овошен сок мин.10%.
Состојки: Вода, шеќер, концентриран сок од праска, концентриран сок
од јаболко, лимонска киселина, стабилизатори: Е466, Е415, Е440, Е414 и Е445,
антиоксиданс аскорбинска киселина, конзерванси: E202 и E211, арома,
засладувачи: ацесулфам К и сукралоза, боја E160a. Сува материја мин. 7,0%.