sinetta Pomelo

Sinetta Pomelo

1,5L – ПЕТ

*Содржина на овошен сок мин.10%.
Состојки: Вода, шеќер, концентриран сок од грозје, концентриран сок од грејпфрут, концентриран сок од
лимон, концентриран сок од портокал, лимонска киселина, стабилизатори: Е466, Е415, Е445 и Е410,
природна цитрус арома, екстракти од лимон и портокал, конзерванси: E202 и E211, засладувачи:
ацесулфам К и сукралоза, антиоксиданс аскорбинска киселина, модифициран скроб. Сува материја мин.7,0%.