Ice Tea Aronia

Sinalco Ice Tea – Aronia

0,5L – ПЕТ
1,5L – ПЕТ

*Состојки: Вода, шеќер, лимонска киселина,
боја Е150d, конзерванси: Е202 и Е211,
антиоксиданс аскорбинска киселина, ароми.
Сува материја мин. 8,0%.