Ice Tea Cranberry

Sinalco Ice Tea - Cranberry

0,5L – ПЕТ
1,5L – ПЕТ

*Состојки: Вода, шеќер, боја: концентрат од морков,
лимонска киселина, арома, конзерванси: Е202 и Е211,
боја Е131. Сува материја мин. 8,0%.