Sinalco Cola Zero

Sinalco Cola Zero

0,5L – ПЕТ
1,5L – ПЕТ

*Состојки: Вода, јаглероден диоксид, боја E150, регулатор
на киселост Е338, засладувачи: ацесулфам К и сукралоза,
калиум глуконат, конзерванс Е211, арома: кофеин,
природни ароми,
Да се чува на ладно, суво и чисто место, заштитено од
замрзнување и од директна сончева светлина.