Sinalco Pear

Sinalco Pear

0,2L – Стакло
0,5L – ПЕТ
2 L – ПЕТ

*Состојки: Вода, шеќер, јаглероден диоксид, ароми,
лимонска киселина, боја карамел Е150а,
антиоксиданс аскорбинска киселина,
конзерванс Е211. Сува материја мин. 9,0%.