sinetta Orange

Sinetta Orange

0,5L – ПЕТ
1,5L – ПЕТ

*Со додаток на шеќер и засладувачи.
Содржина на овошен сок мин.10%.
Состојки: Вода, шеќер, концентриран сок од
портокал, лимонска киселина, стабилизатори:
Е466, Е415, Е445, Е440, Е410 и Е1450,
антиоксиданс аскорбинска киселина, природна
арома, модифициран скроб, конзерванси: E202 и
E211, засладувачи: ацесулфам К и сукралоза,
боја E160a. Сува материја мин. 7,0%.