Naša kompanija

Sinalco-za okrepljujuću budućnost

Uvek najnoviji, Sinalco obezbeđuje potrošače širom sveta sa bezalkoholnim osvežavajućim pićima fantastičnog ukusa preko stotinu godina. Kako više i više ljudi teži zdravom, aktivnom životu, naš brend-marka je pozicionirala sebe kao način uživanja u životu.
„Mi želimo da osvežimo svakoga u svetu sa jedinstvenim Sinalco ukusom .“
Direktor uprave, Mongi Goundi, definiše svoje ciljeve za budućnost brenda Sinalco.
Mi sprovodimo inovativne ideje i razvijamo nove proizvode za nova tržišta u našoj direkciji u Duisburgu u Nemačkoj od 1997. godine. To je mesto gde je naš tradicionalni brend postavio čvrst temelj iz kojeg mi možemo da izvozimo jedinstveni Sinalco ukus u ranije nedostupne delove sveta.

Zahvaljujući kreativnom marketingu i jakom duhu kompanije Sinalco je ubrzo postao popularan u mnogim državama u svetu kratkom roku od svog lansiranja 1905. godine. Danas pića sa crvenim krugom osvežavaju potrošače u preko 50 država. I više ih se pridružuje sve vreme. Sinalco uvek u izgledu ima nove partnere i tržišta, koji mogu imati koristi od onoga što mi nudimo.
„Mi nudimo fer patnerstvo i licencni sistem i isporučujemo kvalitetno osvežavajuće piće koje je razvijeno i proizvedeno po visokim nemačkim standardima. Želje potrošača na pojedinačnim tržištima su ono na šta smo posebno fokusirani.“
Mongi Goundi objašnjava model našeg partnerstva.
Nemački kvalitet, volja da se preuzme rizik, godine iskustva i iznad svega neprestan razvoj spektra proizvoda je ključ naše uspešne priče koja traje širom sveta. Ovi

kvaliteti su pomogli kultnom brendu da preživi krize u prošlosti i da nam da smelost da se bavimo sa promenljivim društvima u kojima radimo. Kao i pošten model franšize, Sinalco nudi svojim posednicima licenci dugoročnu, pouzdanu i poverljivu saradnju.
Sinalco ima dugoročnu viziju budućeg moćnog stvaranja. Mi vodimo računa o proizvodnji, o flaširanju i pakovanju, ekološki opravdanim procesima i obuhvatu biološki razgradljivih materija. Sinalco neprekidno radi na poboljšavanju procesa proizvodnje kako bi se smanjio otpad i zaštitilo okruženje. Mi neprestano tragamo za ravnotežom između društvene odgovornosti i trgovačkom interesa.
Naš veliki broj partnera i naše prisustvo na tržištima širom sveta znači da je Sinalco internacionalna porodica, dobro struktuirana da se suoči sa budućnošću i da nastavi uspešnu priču našeg kultnog brenda.

Više od 100 godina

Sinalco ukus privlači potrošače širom sveta. Naučite više o našoj istoriji.